Paikallinen paloturva-ammattilainen palveluksessasi
Sammutinhuolto J.Lankinen Oy
Urakoitsijantie 10, 06450 Porvoo
044 337 0661
019 524 9790

YRITYKSEMME KUULUU VALTAKUNNALLISEEN TURVANASI-KETJUUN

Haluamme olla paloturvallisuuden edelläkävijöiden joukossa, siksi kuulumme Turvanasi-ketjuun.

Turvanasi on valtakunnallinen yli 30 itsenäisen paloturva-asiantuntijaliikkeen ketju.Turvanasi-ketjussa on yli 100 sammutinhuollon ammattilaista, joilla on monipuolinen kokemus yritysten, yhteisöjen ja yksityisten palvelemisesta.

Paikallinen osaaminen ja valtakunnallisen paloturvaverkoston tuki tuovat etuja asiakkaillemme. Kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme jatkuvasti. Varmistamme toimintamme laadun ISO 9001:2008 -laatujärjestelmällä. Räätälöimme helposti ymmärrettävästä palvelutarjonnastamme juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelupaketin.

Paikallista ja valtakunnallista palvelua

Jokainen itsenäinen Turvanasi-yrittäjä palvelee alueensa asiakkaita omalla rautaisella paikallistuntemuksellaan. Kun liitämme yhteen paikallisten yrittäjien ammattitaito voimme tarjota yrityksellesi yhtä, koko Suomen kattavaa, keskitettyä paloturvallisuuden kunnossapitosopimusta. Valtakunnallinen palvelusopimus sopii yritykselle/kiinteistöjen omistajalle, jolla on useampi toimipiste eri paikkakunnilla ja joka haluaa sopia esimerkiksi sammuttimien huolloista yhden kumppanin kanssa. Ota yhtetyttä Turvanasi ketjuyksikköön, ja avaa keskustelu yhteistyömahdollisuuksista info@turvanasi.fi

Tutustu valtakunnalliseen paloturvallisuuden ammattilaisketjuun - http://www.turvanasi.fi